Page content

Online cursus schilderen

Online cursus schilderen

Online schilderen; in je eigen tijd een workshop volgen van Vrolijk Schilderij

Online schilderen is helemaal in.

Wij geven al een aantal jaren workshops in ons atelier in Hengelo. We hebben dan ook al heel veel mooie zelfgemaakte schilderijen voorbij zien komen en we zijn ook altijd erg blij en dankbaar, als onze deelnemers tevreden naar huis gaan. De deelnemers komen inmiddels overal vandaan; Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Maastricht, Friesland etc.. Maar ook uit Duitsland, Nieuw Zeeland, Canada en Sint Maarten. Maar daarnaast krijgen we natuurlijk ook wel eens te horen, dat we voor velen toch te ver weg zitten of dat mensen niet kunnen op de data die wij hebben vastgesteld. Het Oosten des Lands is namelijk niet altijd haalbaar voor iedereen. Wij hebben hier dan ook een oplossing voor gezocht en zijn op het idee gekomen om online workshops te gaan aanbieden middels duidelijke video’s. Dan kan iedereen in zijn eigen tijd toch een geweldig Vrolijk Schilderij maken. Afstand is dan geen belemmering meer en je kan ook nog je eigen tijd invullen en schilderen wanneer en waar je ook maar bent of woont!

D.m.v de video leer je dan ook stap-voor-stap schilderen met uitleg over ons kleurgebruik en de verschillende technieken die we gebruiken, zodat je snel zelf aan de slag kunt. Dit alles met mooie, professionele en duidelijke videobeelden.

We hebben 3 verschillende video’s:

* Workshop Vrolijke koe

* Workshop Dikke dames en

* Workshop kippen schilderen

online schilderen koe online schilderen dikke dames

LET OP! Je kan deze video’s niet downloaden op een Ipad, tablet of telefoon!

BONUS:

Alle deelnemers die een online workshop aanschaffen en volgen, kunnen ook een foto van hun zelfgemaakte schilderij sturen naar info@vrolijkschilderij.nl. Wij zullen deze dan op de website plaatsen, zodat de deelnemers ook elkaars werk ter inspiratie kunnen bekijken. Je zult ook altijd een korte en opbouwende feedback van ons ontvangen!

Wij geven ons natuurlijk wel bloot, met deze online workshops. Dat zullen maar weinig kunstenaars doen, maar toch vinden wij het nog steeds belangrijker dat iedereen hiervan kan gaan genieten en het ook kan gaan uitvoeren. Je mag deze workshops en voorbeelden dan ook alleen gebruiken voor eigen persoonlijk gebruik, maar dat zal vast geen probleem zijn!

Voor meer informatie: Online Workshops

  Laat een bericht achter

  Comment Section

  0 reacties op “Online cursus schilderen

  Plaats een reactie


  *


  like