Page content

Online schilderijen kopen

Online schilderijen kopen

Online schilderijen kopen bij Vrolijk Schilderij

image

Schilderijen en andere fotoproducten kopen via een webwinkel is lekker makkelijk. Je kiest iets moois uit en indien voorradig kun je deze de volgende dag al ophangen. Maar je mist natuurlijk wel het persoonlijk contact en de beleving die je in een galerie wel kunt hebben. Wij horen dan ook vaak dat het schilderij in het echt nog mooier is dan op de foto in de website. Een foto geeft natuurlijk nooit de beleving die je kunt hebben bij een schilderij weer, en de kleuren zijn in het echt nog levendiger.

Om je toch een persoonlijke beleving bij het online shoppen te geven kun je het volgende van ons verwachten:

1) Wij zijn een grote voorstander van persoonlijk contact, waarbij de klant voorop staat. Dit kan bij ons 7 dagen per week via de telefoon, mail of chat. Dus heb je vragen aarzel dan niet om ons te bellen.

2) Wij houden natuurlijk ook van tevreden klanten, mocht je op de 1 of andere manier niet tevreden zijn, dan kun je je producten gewoon retour zenden binnen 14 dagen.

3) Mochten er toch klachten zijn, dan gaan wij hier heel zorgvuldig mee om en deze zullen altijd naar ieders tevredenheid worden opgelost.

4) Wij horen ook graag van je als er bijvoorbeeld iets mis is met de webshop, dan kunnen we dit oplossen en zonodig passen we zelfs onze webshop hierop aan.

5) Je kunt natuurlijk onze schilderijen in het echt bekijken in onze galerie in Ootmarsum en kun je ons persoonlijk ontmoeten (we zijn niet alle openingsdagen zelf in de galerie aanwezig)

  Laat een bericht achter

  Comment Section

  2 reacties op “Online schilderijen kopen


  Door Anna Deamer op 31 maart 2018

  I love you painting 5 proostenede dames and wonder if this is available to buy, and the cost including shipping to Australia.


  Door Joke Hooiveld op 7 juni 2018

  Ik ben op zoek naar “de vrolijke struisvogels”
  Kunt u mij daaraan helpen?

  Plaats een reactie


  *


  like