Page content

article content

Grote veranderingen

Afgelopen januari zat ik zoals gewoonlijk achter mijn computer. Croissantje erbij en maar weer gaan met de banaan. Liz was deze dag vrij, maar zij kan zich altijd heel goed alleen vermaken, dus ik kon weer lekker door. Even later kwam kleine Liz bij mij en zei tegen mij: ” Mama, jij zit altijd achter de computer, wanneer ga je nou eens een keer iets leuks doen met mij?” Het was alsof ik een messteek in mijn hart kreeg. Ik werd er helemaal naar van. Au, dat doet pijn.  En weet je wat ze had nog gelijk ook! Het laatste jaar ben ik zoveel bezig geweest met het bijbenen van ons bedrijf, zoals de boekhouding doen, Social Media bijhouden, websites bijhouden en maken, en daarnaast ook nog schilderen. 80 uur per week of meer werken was echt geen uitzondering. ’s Middags had ik een afspraak in het atelier met een kennis. Liz weer meegesleurd naar het atelier en daar zat ik dan aan de tafel. Ik zat er helemaal doorheen. Tranen, tranen en nog eens tranen. Ik zag het niet meer zitten. Ik deed mijn kinderen tekort, mijn man en ik was eigenlijk helemaal niet meer bezig met mijn grote passie schilderen. Ik kwam er gewoon niet meer aan toe. Ik wilde er eigenlijk gewoon mee stoppen, weer in loondienst gaan werken, zodat ik weer tijd overhield voor mijn gezin. Maar Corrie en ik  zijn ook al 6 jaar bezig met ons bedrijf en dat wilde ik diep van binnen ook niet zomaar aan de kant zetten. Dit is toch mijn en natuurlijk onze gezamenlijke passie. Corrie die zich voor de volle 100% inzet met het schilderen, een kunstenares in hart en nieren en ik die naast het schilderen ook het ondernemerschap omarmt. Samen zijn wij een super team en vullen we elkaar heel goed aan. We kunnen zoveel mensen verblijden met onze schilderijen, dat kunnen we toch niet zomaar opgeven. Dilemma’s en tranen dus en toen zei ze ineens, Renate ik wil jou en Corrie hier wel graag bij helpen en dan zorgen we dat iedereen ontlast wordt en gaan we een plan maken.

Nu 2 maanden later na heel veel gesprekken is er zoveel gebeurd en heb ik weer tijd voor mijn gezin. Hebben we 2 nieuwe werknemers in dienst die zoveel mogelijk taken van mij overnemen ( en dan moet je dingen loslaten en dat is ook nog wel eens een dingetje, maar als ik zie wat ze allemaal kunnen, laat ik het los) en hebben we veel nieuwe dingen gedaan:

* Onze galerie gaat verhuizen naar ons atelier in Hengelo, daar hebben we een geweldige ruimte en hebben we alles bij elkaar.

* Is onze webshop helemaal veranderd en hebben we een nieuw logo voor Vrolijk Schilderij en hebben we een nieuwe merknaam voor onze bekende schilderijen in de Liz stijl:

* Vrolijk schilderij bestaat nu uit een aantal onderdelen:

  • LoveLiz; ons bekende ontwerpen met de vrolijk kleuren die Corrie en ik samen maken
  • Liz Herself; schilderijen van onze Liz. De kleindochter van Corrie en dochter van mij.
  • Corrie Leushuis; schilderijen van Corrie
  • Renate Rolefes; mijn eigen schilderijen
  • Online Schilderclub; Onze online community met onze schilderlessen

* Gaan we onze producten ook op de Duitse markt brengen

* Zijn we bezig met allerlei nieuwe super gave producten, maar die moeten helaas nog even geheim blijven

Genoeg redenen om dit met jou te vieren!

Ondanks alle nieuwe projecten houd ik ook nu nog tijd over voor mijn gezin en werk ik, je gelooft het bijna niet, gewoon minder. En omdat we ontzetten blij en trots zijn en we ook nog gaan verhuizen met de galerie hebben we  tot en met vrijdag een super geweldige aanbieding op onze handgeschilderde schilderijen van -50%, gebruik hiervoor de kortingscode LOVELIZ. En ja, er staan een heleboel nieuwe schilderijen online, want daar heb ik nu samen met Corrie ook weer tijd voor gehad. Bekijk hier onze schilderijen

Corrie en ik gaan dus weer vrolijk verder met onze passie schilderen. Want wat is er nu fijner, dan d.m.v. kunst, kleur en vrolijkheid in iemands huis te brengen en mensen blij te maken?

Met vrolijke groet,

 Renate

Laat een bericht achter

Comment Section

4 reacties op “Grote veranderingen


Door Maartje op 15 maart 2017

Wat fijn dat jullie een oplossing hebben gevonden.ik wens jullie een goede samenwerking en veel inspiratie.Door Karlijn op 20 maart 2017

Wauw Renate! Mooi geschreven en super, al deze veranderingen! Ben je er weer bij 6 april in Ede? Zou ik heel leuk vinden! 🙂 Liefs Karlijn


Door Nella op 6 juni 2017

Wat ongelofelijk fijn dat je weer tijd en ruimte hebt om te schilderen en dat je bij je passie kunt blijven! En helemaal dat je ook tijd hebt voor je gezin. Dat is het belangrijkste. Door jullie heb ik de afgelopen weken al weer vier doeken geschilderd, allemaal in de vrolijke stijl en kleuren. Wel helemaal mijn eigen draai eraan gegeven 🙂 Dus ik ben erg blij met jullie als duo en ik hoop dat Corrie en jij nog lang mijn inspiratiebron blijven!

Plaats een reactie


*


like