Page content

article content

Mag ik vragen wat een Vrolijk Schilderij voor jou betekent?

Vandaag ben ik thuis aan het werk en heb ik de eerste opzet gemaakt voor onze nieuwe website van LoveLiz. Maar op de 1 of andere manier ben ik een beetje rusteloos. Ik ben geloof ik al 10 x naar buiten en weer naar binnen gelopen, omdat ik op de 1 of andere manier niet de juiste woorden kan vinden. Ik kan je precies vertellen waarom wij doen wat we doen. Waarom we destijds gekozen hebben om een start te maken met Vrolijk Schilderij. We waren beide natuurlijk al lange tijd bezig als Kunstenaars. Corrie gaf natuurlijk elke week nog verschillende schildercursussen aan vele cursisten en ik schilderde ook nog portretten en was volop bezig met mijn toenmalige bedrijf Doodgewone Zaak. Midden in de crisis hebben wij onze nieuwe stijl ontwikkeld die vrolijkheid brengt via schilderijen. Want wij wilden door middel van kunst, kleur en vrolijkheid in iemands huis brengen, om zo mensen blij te maken in de toch al lastige tijden van de crisis. Nu is de crisis grotendeels voorbij, maar blijft het voor ons wel hetzelfde. Want er zijn nog altijd genoeg mensen die wel een beetje meer vrolijkheid kunnen gebruiken. Onze schilderijen hangen niet alleen bij mensen thuis, maar ook in wachtkamers van doktoren, tandartsen etc en ook in verschillende verzorgingstehuizen. Allemaal plekken, waarvan wij zelf ook vinden, dat het wel iets vrolijker mag. Ik bedoel als je naar een dokter gaat, dan ga je daar heen omdat er iets met je aan de hand is. Vaak is dat niet iets waar je blij van wordt. Maar dan zit je in de wachtkamer en dan hangt er toch een schilderij waar je hoogstwaarschijnlijk wel weer een lach van op je gezicht krijgt. Hoe fijn is dat. We krijgen dan ook regelmatig hele leuke en lieve berichten terug, waar we natuurlijk super blij mee zijn. Maar ik kan dus zelf niet goed verwoorden, waarom iemand zou kiezen voor een Vrolijk Schilderij. Dan komt het te dichtbij en denk ik dat ik het waarschijnlijk wel niet goed zal doen. En toen bedacht ik mij, als ik het nou eens gewoon vraag aan diegene die een Vrolijk Schilderij van ons in huis heeft. En dus ben ik nu deze blog aan het schrijven en zou ik heel graag willen vragen of jij misschien aan ons kunt vertellen wat een Vrolijk Schilderij voor jou betekent, of zou kunnen betekenen.

Wij belonen dit graag, want het zou ons heel goed helpen. Dus onder alle inzendingen verloten wij een kunstdruk van 80 x 80 met klaprozen.

Je mag je reactie hieronder aangeven.  En dan kom ik op mijn tweede vraag (misschien wordt ik nu wel overmoedig, maar vragen kan altijd toch?) Zouden wij dit mogen gebruiken voor onze website met gebruik van jouw naam? Wil je dit niet, want dit is natuurlijk niet verplicht. Zet het er dan even bij.

Super bedankt alvast en dan ga ik nu weer genieten van het mooie weer en laat ik het even los.

 Liefs, Renate

 

 

Laat een bericht achter

Comment Section

36 reacties op “Mag ik vragen wat een Vrolijk Schilderij voor jou betekent?


Door J van den Berg op 28 maart 2017

Heel simpel, ik word er zo Vrolijk van !


Door Emerens op 28 maart 2017

Kleur op je netvlies brengt een zonnetje in je hart!


Door Margot Sweres op 28 maart 2017

Brengt het voorjaar in huis en in je hart.
Mijn naam mag je gebruiken.


Door Sari op 28 maart 2017

Ik vind al jullie schilderijen mooi, vrolijk en kleurrijk en daar hou ik van. Het spreekt mij erg aan en het leeft. En ook op de manier hoe het geschilderd is.


Door R.Kampherbeek op 28 maart 2017

Het brengt een lach op mijn gezicht😀


Door C. Leeuwis op 28 maart 2017

De dame met de bruine hond zag ik net toen mijn bruine labrador dood ging. Hartverscheurend en nu zo blij met de herinnering aan Saartje!!


Door karin op 28 maart 2017

Een vrolijk schilderij laat mijn hart weer slaan, zodat we weer lekker de zomer ingaan!!!❤💓


Door Ester evelo op 28 maart 2017

Na een zware periode zie je alleen en denk je zwart maar ik zie nu ook weer kleuren vrolijkheid!!


Door Angeline V op 28 maart 2017

Een vrolijk schilderij is een schilderij dat keer op keer een glimlach op mijn gezicht tovert,ongeacht mijn stemming .


Door Ben F. Wesdijk op 28 maart 2017

Jullie zijn diep geworteld in de schilderijen
En oh ja, vergeet niet te lachen vandaag
Schrijf met je lippenstift 3 XXX op je spiegel
Vrolijke groeten,
Ben F. Wesdijk


Door Tettje de Laat op 28 maart 2017

Een vrolijk kleurrijk schilder? Daar blijf je naar kijken en verveeld nooit!


Door Tettje de Laat op 28 maart 2017

He suffie, te snel getypt. Hier dan nogmaals: Een vrolijk, kleurrijk schilderij? Daar blijf je naar kijken; dat verveelt nooit!


Door Tonny Versteeg op 28 maart 2017

Als ik in een dip zit en ik komt ergens waar een schilderij van jullie hangt, dan vergeet ik alles het weer even!
En ik heb ook geprobeerd om een schilderen met klaprozen te maken, maar vergeleken bij jullie durf ik deze niet op te hangen hoor!


Door Alice Rutten-Schous. op 28 maart 2017

Ons Vrolijk Schilderij is de blikvanger in onze woonkamer. Het past perfect bij ons gezin. Beiden even kleurrijk, dynamisch en creatief. Eenieder die bij ons voor het eerst binnenstapt kijkt met een glimlach en maakt een opmerking over het schilderij. We zijn nog steeds dolblij met onze aankoop en hopen dat nog velen ervan mogen genieten.


Door Minouche Bloetjes op 28 maart 2017

Vrolijk schilderij geeft me hoop voor de toekomst. De vrolijke gekleurde afbeeldingen stralen, liefde, blijheid en schoonheid uit. Iedereen heeft wel eens een mindere dag en een blik op mijn vrolijke koeien geeft me weer een glimlach op mijn gezicht op.


Door Dicky Martens op 28 maart 2017

Van Vrolijk schilderij word ik , zoals de titel al aangeeft , enorm “VROLIJK” en blij. Ik word vrolijk van de frisse heldere kleuren en de enorm leuke en vrolijke afbeeldingen. Of het nu koeien of kippen, portretten , dikke dames of bloemen zijn. Ook van de VW bus of de VW kever in de heldere kleuren wordt ik erg vrolijk.
Het zien van deze vrolijke schilderijen stimuleert mensen om ook eens een vrolijk schilderij te maken.
Schilderen is een prachtige hobby waar ik erg veel plezier aan beleef en mijn rust in vind.


Door Emmy op 28 maart 2017

Ik denk dat ik de enige ben die de vrolijke afbeeldingen op mijn slaapkamer heb hangen, ik word dan ook elke morgen vrolijk wakker.


Door Martine op 28 maart 2017

Vooral de koeien raken mijn hart. Tot mijn 14e was ik een boerendochter, daarna was onze boerderij afgebrand.


Door Heleen van Praet op 28 maart 2017

Toen ik een aantalmaanden geleden een bank(stel) ging kopen kwam ik niet onder grijs uit. En dat past niet helemaal bij mij. Ik hou van kleur. Dus ik heb een paar vrolijk schilderij posters en kussens besteld. En zo kon ik, binnenmijn kleine budget, heel veel vrolijkheid in mijn interieur brengen… Enals er toenklaprozen waren geweest had ik die zeker besteld… Zulke prachtige zomerse bloemen.


Door Marion op 28 maart 2017

Vooral deze klaprozen word ik helemaal blij van.


Door Rita. op 28 maart 2017

Vrolijk Schilderij, daar word ik gewoon vrolijk van.
Ook stimuleert het mensen om een schilderij te maken.
Ik ben al heel lang fan van jullie. Vooral de koeien, uiltjes en kippen vind ik helemaal geweldig.


Door Rita. op 28 maart 2017

Vrolijk Schilderij, daar word ik gewoon vrolijk van. Ook stimuleert het mensen om een schilderij te maken.
Ik ben al heel lang fan van jullie. Vooral de koeien, uiltjes en kippen vind ik helemaal geweldig.


Door Grace op 28 maart 2017

Voorjaars Vrolijkheid!


Door Maaike op 28 maart 2017

Gewoon simpel en kort ik word vrolijk van al die mooie prachtige vrolijke kleuren. Elke dag kan ik ervan genieten door te kijken naar schilderijen van vrolijk schilderij. Ook de kinderen van mijn klasje waar ik les geven worden vrolijk van de prachtige vrolijke kleuren en afbeeldingen!!!


Door Sandra op 28 maart 2017

Een vrolijk schilderij zorgt voor een warm en comfortabel gevoel als je dat even niet hebt. Het voelt als een warme omhelzing als je dat even nodig hebt. Maar ben je van nature vrolijk dan is daar het zekere lichtpuntje van de dag die het alleen maar bevestigd.


Door Brigit Stam-Rookhuijzen op 29 maart 2017

Net als eeuwige liefde.. Als je het ziet maakt je hart een sprongetje, voel je de kriebels in je buik. Daar word je blij van ❤️


Door Jet Hassing op 29 maart 2017

Ondanks de drizzel regen van deze ochtend,het zien van de klaprozen weet je het is “lente”!!!! Wat toch een heerlijk optimistisch gevoel 🙂


Door Liesbeth wilke op 29 maart 2017

Ik wordacht vrolijk als ik de schilderijen zie. Er straalt blijdschap van af. Ook de gebruikte kleuren maken me altijd vrolijk en blij


Door B. van Maaren op 29 maart 2017

De schilderijen zijn niet alleen een lust voor het oog voor mij, ze toveren ook een glimlach op het gezicht van mijn visite: van jong tot oud. De kinderen onder de 10 zouden graag de gezichten en de voorkanten van de “dikke dames” een keer willen zien. Ik heb ze al voorgesteld dat ze die zelf een keer gaan schilderen want de “dikke dames” inspireren de kinderen enorm in hun kunstzinnige expressie.


Door Conny Smit op 29 maart 2017

Vrolijke schilderijen, is voor mij positief, heerlijk van kleur, wordt er blij van, geeft me een verliefd gevoel, wil lachen, wordt er vrolijk en blij van.Tja……dus gewoon lekker doorgaan. Met die heerlijke schilderijen!!!


Door Ria van den Broek op 29 maart 2017

Een vrolijk schilderij laat de zon voor je schijnen op een druilerige, grijze dag.


Door Paula op 29 maart 2017

door de vele kleuren wordt je gelukkig en blij


Door Ans rijkers op 30 maart 2017

Een lach op de muur, een aanwinst voor in de kamer met vrolijke zomerse kleuren


Door Lineke Kaldijk-Vos op 30 maart 2017

Vrijheid,vrolijkheid,blijheid,warmte :het raakt mij!


Door Peter van Eeten op 31 maart 2017

Soms zijn er periodes in het leven die grauw van kleur aandoen, een vrolijk schilderij in de buurt kan dan helpen je stemming een positieve kant op te sturen.


Door Jacqueline op 31 maart 2017

Elke keer als ik naar het schilderij kijk, dat jullie van mijn hond hebben gemaakt, zie haar vrolijke kleurige enthousiasme mijn kamer verlichten.

Plaats een reactie


*


like