Over de kunstenaars van Vrolijk Schilderij
arrow_drop_up arrow_drop_down

Onze missie: meer kleur en vrolijkheid voor iedereen

In 2010 was de crisis in volle gang en samen zochten wij iets, waarbij we in deze moeilijke tijden ook nog een beetje vrolijkheid konden brengen. Wat zou er nu fijner zijn, als je door middel van kunst, weer kleur en vrolijkheid in iemands kamer zou kunnen brengen. Zo ontstond Vrolijk Schilderij en maakten we van onze passie schilderen, een concept om mensen blij te maken. Wij geloven sterk in het positieve effect van vrolijkheid en kleur in je interieur. Dit brengt een grote verandering in je dagelijkse stemming met zich mee waarbij ook jouw humeur positief be├»nvloed wordt.

Wij zijn geboeid door de alledaagse dingen om ons heen, en ontwerpen en schilderen dan ook op een vrolijke, warme realistische manier, waarbij wij jullie graag meenemen in onze wereld van vrolijkheid en heel veel kleur.

Een uniek en persoonlijk schilderij

Wil jij iets superpersoonlijks en unieks aan je muur hangen?

Of wil je iemand iets heel persoonlijks cadeau geven?

Ontwerpen waar je blij van wordt

Wil je een energie boost in je huis?

Ben je gek op kleuren en ga je voor een stijl waar je blij van wordt 

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Het onmogelijke wordt mogelijk

Wij zijn echt super blij met ons schilderij gemaakt tijdens een workshop! De workshop van Renate en Corrie is zo fijn dat het onmogelijke mogelijk wordt...

K. Slettehaar

 • Wat is het super mooi geworden!

  Alweer een tijdje geleden hebben jullie voor mij een schilderij naar wens gemaakt van onze hond. Het schilderij is een kado voor de 45ste verjaardag van mijn man. Inmiddels is de dag aangebroken en heeft hij het schilderij gehad en hangt het inmiddels ook bij ons aan de muur. Wat is het super mooi geworden en wat zijn we er blij mee!"

  M. Blindenbach

 • Dat kon niet beter uitgedrukt worden, dan met dit schilderij

  Zo blij met het schilderij van mijn buddyhond van KNF geleidehonden. Hij geeft mijn leven zoveel kleur en dat kon niet beter uitgedrukt worden dan met dit schilderij.  

  A. Rutten-Schoes

 • Koekje erbij